## Bear Nation Donation Celebration Assembly Tuesday, October 15, 2024

Period	Start Time	End Time	Length
0 Hour	6:35	7:30	55 min.
1st Period	7:45	8:35	50 min.
2nd Period	8:40	9:30	50 min.
3rd Period	9:35	10:25	50 min.
1st Lunch 4th Period	10:25 11:00	10:55 11:50	30 min. 50 min.
4th Period 2nd Lunch	10:30 11:20	11:20 11:50	50 min. 30 min.
5th Period*	11:55	12:45	50 min.
Assembly	12:50	1:20	30 min.
6th Period	1:25	2:15	50 min.
Passing/Busses	2:15	2:25	10 min.

<sup>\*</sup>When the bell rings at 12:45, have students leave their bags in 5th period and head to the gym for the assembly. Students can pick up their bags on their way to 6th period.